ОГОЛОШЕННЯ Великолазучинської сільської ради

Шановні мешканці села Великий Лазучин
 
       Повідомляємо,що 29 червня 2017 року 0 12 годині 30 хвилин будуть проведені громадські слухання відповідно до частини третьої статі 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» з питання розгляду генерального плану сіл Великий Лазучин та Малий Лазучин  Великолазучинської сільської ради Хмельницької області Теофіпольського  району на підставі рішення Великолазучинської сільської ради  №4  від  15.07.2015 року.
       Генеральний план сіл В.Лазучин та М.Лазучин з метою:
.     обгрунтування довгострокової стратегії планування і забудови території сіл:
.    визначення принципів і напрямків планування організації та функціонального призначення території.
.   підготовка пропозицій щодо удосконалення системи громадського обслуговування населення,організації вулично-дорожньої мережі,інженерного обладнання,інженерної підготовки і благоустрою,цивільного захисту території та населення від небезпечних  природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища,охорони та збереження культурної спадщини.
       Замовник генерального плану –Великолазучинська сільська рада,виконавець-ТОВ «Кайлас-К».
       Місце проведення громадських слухань-приміщення сільської ради с Великий Лазучин.
      Пропозиції громадськості подаються у письмовій формі (згідно п. 7 Постанови КМУ від 25.05.2011р.№555 « Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні»)до сільської ради.
     Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими,з посиланням на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів,державних стандартів,норм і правил,протягом двох тижнів з дня опублікування оголошення до виконавчого комітету  Великолазучинської сільської ради,за адресою:30644  Хмельницька область, Теофіпольський район,с. Великий  Лазучин,, вул. Центральна 11  сільська рада.
       Запрошуємо всіх небайдужих громадян прийняти безпосередньо участь в розгляді генерального плану сіл Великий Лазучин та Малий Лазучин
Погода
Погода у Теофіполі

вологість:

тиск:

вітер: