ОГОЛОШЕННЯ Базалійської селищної ради

Шановні мешканці селища Базалія

       Повідомляємо, що 29 червня 2017 року о 10 годині 00 хвилин будуть проведені громадські слухання відповідно до частини третьої статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» з питання розгляду генерального плану смт. Базалія Базалійської селищної ради Теофіпольського району Хмельницької області на підставі рішення Базалійської селищної ради № 10 від 06.01.2016 року.
       Генеральний план смт. Базалія розроблений з метою:
  • обґрунтування довгострокової стратегії планування і забудови території села;
  • визначення принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території;
  • підготовка пропозицій щодо удосконалення системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища, охорони та збереження культурної спадщини.
       Замовник генерального плану – Базалійська селищна рада, виконавець – ТОВ «Кайлас-К».
       Місце проведення громадських слухань – приміщення селищної ради смт. Базалія.
       Пропозиції громадськості подаються у письмовій формі (згідно п. 7 Постанови КМУ від 25.05.2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні») до селищної ради.
       Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими, з посиланням на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил, протягом двох тижнів з дня опублікування оголошення до виконавчого комітету Базалійської селищної ради, за адресою: 30650 Хмельницька область, Теофіпольський район, смт. Базалія, вул. Свободи, 43, селищна рада.
       Запрошуємо всіх небайдужих громадян прийняти безпосередню участь в розгляді генерального плану смт. Базалія.
Погода
Погода у Теофіполі

вологість:

тиск:

вітер: