Шановні бібліотечні працівники!

       У день вашого професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек наше суспільство віддає данину шани подвижникам бібліотечної справи, людям, які присвятили своє життя служінню народу, книзі, знанням.
            Бібліотека завжди була символом культури суспільства і кожного тилу цивілізації, соціальним інститутом, що формував особистості та індивідуальності. І сьогодні, за умов, коли в державі утверджується та поглиблюється демократія, розвивається громадянське суспільство бібліотеки роблять важливий внесок у здійснення цих процесів.
            Бібліотеки Теофіпольщини є важливими і незамінними інформаційними, культурно-просвітницькими, а також центрами проведення дозвілля, мають певний позитивний досвід у бібліотечно-інформаційному обслуговуванні всіх категорій нашого населення. Якість та належний рівень обслуговування користувачів у бібліотеках залежить, в першу чергу, від професіоналізму численного колективу бібліотекарів, які компетентно виконують різноманітні запити населення, створюють творчу, робочу і разом з цим затишну атмосферу для самоосвіти, відпочинку та спілкування.
            Від імені районної ради сердечно вітаю вас, шановні працівники бібліотек, із святом, бажаю нових творчих досягнень, міцного здоров’я, особистого щастя вам і вашим родинам.
 
            З повагою голова районної ради                              Віктор Лебединський
Погода
Погода у Теофіполі

вологість:

тиск:

вітер: