Привітання голови районної ради з Днем вчителя.

Шановні освітяни!

         Від душі вітаю усіх вас з нагоди вашого професійного свята.
Низький уклін вам, за вірність своєму покликанню – сіяти розумне, добре, вічне.
            Навряд чи знайдуться  у світі професії, які змогли б зрівнятися з професією вчителя за гуманізмом, за силою впливу на людину, її становлення і розвиток, формування внутрішнього світу.
         Завжди, коли доводиться говорити про навчальні заклади, про освіту взагалі, спадають на думку мудрі, я б сказав,  пророчі слова відомого педагога Костянтина Ушинського: „Школа завжди стоїть на видноколі”. Пройшли десятиліття, змінювалися суспільні формації, а актуальність висловлювання залишилася. Бо освітня сфера є доленосною, як для окремої людини, так і в цілому для нації. І хоч би яких вершин не досягла людина, своїми здобутками вона, насамперед, має завдячувати шкільному вчителю, який першим повів її у країну знань        
         Я хочу запевнити, шановні педагоги, що районна влада визначає для себе пріоритетними питання освітянської галузі і максимально стараємося сприяти вирішенню злободенних проблем.
Здоров’я вам і творчого пошуку, натхнення і наснаги, невичерпної енергії і вагомих здобутків на великій і благородній ниві, якій присвятили життя. Миру і спокою всім нам!
Погода
Погода у Теофіполі

вологість:

тиск:

вітер: