На строкову військову службу пішли юнаки Теофіпольщини.

На виконання Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу Президента України від 15 лютого 2018 року № 33/2018 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році”, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 07 березня 2018 року № 278/2018-р  „Про організацію в області  чергових призовів громадян України на строкову військову службу  у 2018 році”, розпорядження голови районної державної адміністрації від 14 березня 2018 року № 72/2018-р «Про організацію в районі  чергових призовів громадян  України на строкову військову службу  у 2018  році», 10 квітня 2018 року у Теофіпольському районному військовому комісаріаті відбулися урочисті проводи 8-х призовників.

З важливою подією у житті призовників привітали перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, районний військовий комісар Василь Кубін, митрофорний протоієрей отець Олександр, настоятель Свято-Михайлівської УПЦ.

Зокрема районний військовий комісар Василь Кубін подякував призовникам за те, що вистачило у них мужності йти служити в армію, а їхнім батькам - що виховали достойних громадян України. Також наголосив, що строковики не будуть направлятися в зону проведення АТО. Вони проходитимуть військову службу спочатку в навчальних центрах, щоб отримати відповідні знання, після цього будуть розподілені у військові частини бойового забезпечення. Районний військовий комісар побажав призовникам з честю справитись з покладеними завданнями, опанувати військову спеціальність і бути достойними захисниками Батьківщини.

Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський зазначив, що боронити свою державу, непохитно стояти на варті її незалежності та територіальної цілісності завжди було і завжди буде святим та почесним обов'язком кожного громадянина України. Побажав юнакам достойної служби і витримки та ніколи не забувати, що вони виконують гідну справу.

Також, до призовників звернувся отець Олександр, побажав міцного здоров’я, сили духу та воліі і вручив іконки-обереги.

Хай Божа ласка та молитви матерів бережуть вас, дорогі земляки, від усіх негараздів. Гарної вас служби та щасливого повернення на рідну Теофіпольщину.

 

Погода
Погода у Теофіполі

вологість:

тиск:

вітер: